Bezoek Veenhuizen tijdens de Bakkersvak en IJs-Vak Gorinchem

februari 2023

Tijdens de Bakkersvak- en IJs-Vak zal Veenhuizen aanwezig zijn, ons standnummer is G138.

Ons hart ligt bij het bakkersvak. En bakkerij techniek en bakkerijovens laten dat hart sneller kloppen. Wij willen jou graag alles vertellen en laten zien over de MIWE ovens, voor een leven lang zorgeloos ondernemen met betrouwbare bakkerij-ovens en optimale bakkerij-techniek. Veenhuizen Groep is in Nederland exclusief dealer van MIWE. MIWE staat sinds 1919 synoniem voor kwaliteit, innovatie en high end bak- en koeloplossingen voor iedere bakker voor de winkel en bakkerij. Iedere keer weer lukt het MIWE om het bakproces te vereenvoudigen én te verbeteren.

Tijdens de Bakkersvak en IJs-Vak in de Evenementenhal in Gorinchem, zondag 5, maandag 6 en dinsdag 7 maart tussen 10.00 en 17.00 uur vertellen wij jou graag alles over de wereld die Veenhuizen heet én praten wij jou bij over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van MIWE ovens.

Maar dit is ook de uitgelezen kans om je in te schrijven voor de MIWE Dutch Bakery Days. Op zondag 16 en maandag 17 april 2023 zijn namelijk de tweede MIWE Dutch Bakery Days. Laat je twee, volledig door Veenhuizen Groep verzorgde, dagen onderdompelen in alles over bakkerij techniek en bakkerijovens bij het MIWE live baking center in Arnstein (Duitsland).

Wil je nu alvast meer informatie over de MIWE Dutch Bakery? Dat kan! Lees hier alles over de MIWE Dutch Bakery Days. Wil je toegang tot de beurs? Dat kan via onze link, klik hier om je te registeren als bezoeker van de Bakkersvak en IJs-vak.

crossmenu