Bezoek de Ice Cream Experience dagen - voor ijsmakers & bakkers

oktober 2022

dinsdag 1 en woensdag 2 november tussen 10.00 en 16.00 uur

Ben jij ijsbereider of wil jij starten met ambachtelijk ijs? Op dinsdag 1 en woensdag 2 november zijn de eerste Ice Cream Experience dagen bij Veenhuizen. Wil jij alles weten over ijsconcepten, ijsmachines en apparatuur van Kälte-Rudi en GeloLab? Kom dan langs! Leon Kees, Commercieel Adviseur bij Veenhuizen, bestuurslid bij de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum en oud eigenaar van IJssalons Kees vertelt jou graag alles. Deze tijd vraagt meer dan ooit om het maken van de juiste keuzes!

Wat is er te zien en doen?
Wil jij leren hoe je echt ambachtelijk ijs maakt? Dat kan. Tussen 10.00 en
16.00 uur geven wij doorlopend demonstraties met de apparatuur van
Kälte-Rudi en GeloLab.

Zoals de nieuwe generatie DICOM ijsmachines NEXT serie van Kälte-Rudi. Met een reële capaciteit tot maar liefst 28 liter mix per charge. De demonstratie doen wij met de beste grondstoffen en van BABBI.

Vanaf het voorjaar van 2023 is de Gallery ijsvitrine van GeloStandard leverbaar. Wij laten jou, alvast kennismaken met de prachtige Italiaanse vormgeving van deze ijsvitrine.

Ben jij nog geen ijsbereider? Volg dan de workshop “Waarom starten met ijs?”, wij vertellen jou waarom je moet starten met ijs, welke apparatuur en ingrediënten je nodig hebt, hoe wij jou kunnen helpen én nog veel meer.

Een VEGAN ijssalon kan al vanaf 15m2! Door de samenwerking van BABBI en het GeloLab concept.

Chocolade ligt dicht bij brood, banket en ijs. Kom kennismaken met de Bravo tempereermachine hiermee smelt en tempereer je snel chocolade.

Masterclass ijs door Hidde de Brabander, ijs in cups en mono porties. Hierbij gebruikt
Hidde, naast zijn vakmanschap, bijna alle apparatuur van Kälte-Rudi: de DIBASE
pasteurisatieketel, DICOM ijsmachine,DITHERM kookketel en het PURE FILL afvulsysteem.

Aanmelden vinden we fijn, maar is niet verplicht. Meld je aan door een mail te sturen naar linda.wildekamp@veenhuizen.nl met jouw bedrijfsnaam, naam, adresgegevens en met hoeveel personen je komt.

Graag tot dinsdag 1 of woensdag 2 november!

Team Ice Cream solutions

Veenhuizen Groep

Tijdens de Ice Cream Experience hebben we mooie Kälte-Rudi inruilacties en demo aanbiedingen.

Ook presenteren onze partners zich op deze dagen:
crossmenu