• Rijs- en koeltechniek

Rijs-, remrijs- en koeltechniek voor professionals

Alleen met de juiste voorbereiding wordt het beste resultaat behaald. Of u nu op zoek bent naar koudetechniek of warmtetechniek voor uw bakkerij, Veenhuizen is uw ervaren en servicegerichte partner.

(Rem)rijstechniek die aan hoge verwachtingen kan voldoen

Bakkers weten dat temperatuurbeheersing en de juiste luchtvochtigheid hoofdbestanddelen zijn van een goed bakresultaat. Langdurig rijzen op lage temperatuur geeft een verbeterde deegstructuur en een langere versheid. Flexibel instelbaar zorgen MIWE-rijskasten voor exact het juiste klimaat.

Bakkerij koeltechniek

Koeltechniek maakt vooruit werken, opslaan én flexibel werken mogelijk. Het begint bij echte interesse in het vakgebied van de bakker. Door goed te luisteren en door te vragen worden we steeds opnieuw meegenomen in de wondere wereld van de bakkerijtechniek. “Wat maakt onze klant? Wat heeft deze nodig? Waar lopen klanten tegenaan?” Dit zijn zomaar wat vragen die zeer belangrijk zijn om tot een goed geconditioneerd concept te komen. Behoud van kwaliteit en (voedsel)veiligheid staan immers voorop. Op de voet gevolgd door efficiëntie en duurzaamheid.
’De Duitse ‘gründlichkeit’ en het feit dat de Veenhuizen Groep onze partner zou worden hebben uiteindelijk voor mij de doorslag gegeven’
Jaap van der Veer, Echte Bakker Van der Veer
crossmenu