• Oventechniek

Bakkerijovens

Trots zijn op wat je maakt; dat maakt het bakkersvak geweldig. Smaakvol bakken in de ambachtelijke bakkerij gaat vandaag de dag dan ook niet zonder professionele ovens. Veenhuizen biedt slimme oplossingen voor bakkerijen. Neem oventechniek. Hoe oer-traditioneel bakken ook is, vandaag de dag stellen bakkerijen ándere eisen aan hun ovens en bakuitrustingen. Als trotse partner van MIWE levert Veenhuizen bakkerijovens met hoogstaande techniek waar je vol vertrouwen de toekomst mee in kunt.
Een greep uit het oven assortiment:
MIWE Econo:
Bake-off oven voor stukswerk, getoerd gerezen, korstwerk etc.
MIWE Condo:
Elektrische dekoven met regelbare boven- en onderwarmte, uitermate geschikt voor vloerproducten (o.a. desem) maar ook voor soezen, cake en andere producten die een rustige bakatmosfeer nodig hebben.
MIWE BackCombi:
De oplossing voor wie geen ruimte heeft voor beide ovens naast elkaar. Met de MIWE BackCombi plaats je op één ovenplek twee bakkamers boven elkaar. Je beschikt over een convectie- én dekoven op 1m2.
Als er ook nog eens in plaats van water-injectie, volwaardige stoom nodig is, heeft MIWE ook nog het topmodel de MIWE Aero. Deze alleskunner biedt alle mogelijkheden die een convectieoven kan bieden. Vooral voor het bakken van deegstukken is deze oven bijzonder geschikt.

Goed om te weten!

De ovens van MIWE stomen in milliliters en niet in seconden zoals vele andere merken dat doen. Je weet exact hoeveel stoom je toevoegt aan het bakproces. En dat betekent: meer grip op het proces. Uiteraard zijn alle winkelovens uit te rusten met een rijskast onder de oven.

Warmlopen voor de meest efficiënte oventechniek

Wij lopen warm voor de beste ovens. Als Benelux-dealer van MIWE gaan we graag met je in gesprek.
’Onze steenoven is een klantenmagneet’
Meester Boulanger Pieter Bienefelt van Bakkerswinkel De Boulanger
crossmenu