"Wat wij hier hebben meegemaakt, daar praten we als we in het bejaardenhuis zitten nog over!"

oktober 2021

Leuk dat je meewerkt aan dit artikel Joke, wil je jezelf aan ons voorstellen? Ik ben Joke Pater, 62 jaar geboren in Hoogland. Sinds 17 februari 1978 getrouwd met Albert en woonachtig in Barneveld. Wij hebben 2 kinderen, dochter Jolanda en zoon Willem-Jan.

De 2 kinderen hebben allebei een leuke partner gevonden en hebben mij en mijn man oma en opa gemaakt van 4 kleinkinderen. 2 meisjes Fieke en Manou en 2 jongens Siem en Ralf. Als de situatie het toelaat passen we ’s maandags graag op de kleinkinderen.  De ene week op de meiden en de andere week op de jongens en natuurlijk wanneer ze maar willen komen. Dat komt nogal eens voor.

Hoe ben je bij VEENHUIZEN gekomen? Op 1 januari 2006 ben ik begonnen bij MIWE in Barneveld. Op 1 juni 2006 is door de toenmalige eigenaar Mibatech BV opgericht en kwam ik hier te werken. In mei 2013 kregen wij te horen dat Mibatech werd overgenomen door Veenhuizen. Op 13 november 2013 is mijn bureau verhuisd naar de Verbindingsweg en kwam ik op de administratie terecht.  

Wat was je eerste indruk van VEENHUIZEN of misschien kende je het bedrijf al? De eerste indruk was overweldigend. Zo’n groot bedrijf vergeleken met waar ik vandaan kwam en heel veel gezellige collega’s. Het gaf mij gelijk een goed gevoel.

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit? Mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit het factureren van de vrij gegeven werkbonnen, het registreren van elektronica onderdelen die retour moeten naar de fabrikant in Duitsland, inkoopfacturen boeken en  archiveren, declaraties verwerken, beantwoorden van binnenkomende telefoontjes en storingen inschrijven. Wanneer het nodig is bij de receptie waarnemen. En verder waar ik mij maar nuttig kan maken...

Wat vind je het leukst aan je werk bij VEENHUIZEN? Om als parttimer op vrijdagmiddag om 17.00 uur mijn werkzaamheden klaar te hebben, dan ga ik met een tevreden gevoel weekend vieren.

Hoe heb je de groei van het bedrijf ervaren? In het begin vond ik het erg wennen, je kunt je voorstellen dat ik al veel nieuwe gezichten heb gezien, en, eerlijk is eerlijk, waar ik nu nog steeds niet alle namen van ken. Maar alles went!

Waarom is VEENHUIZEN een echt servicebedrijf volgens jou? Veenhuizen is een 24/7 bedrijf met  inzet van Cool, Food, Bakery, Climate, Beverage (Cold drinks) en Service. Beter kan het toch niet?!

Wat is je leukste herinnering bij VEENHUIZEN tot nu toe? Daar hoef ik niet over na te denken! In 2018 mocht ik samen met nog enkele collega’s naar de Formule 1 in  Abu Dhabi. Dit was, voor mij als groot Formule 1 liefhebber, een reis om nooit te vergeten. Wat wij hier hebben meegemaakt, daar praten we als we in het bejaardenhuis zitten nog over!

Wat vertel je over VEENHUIZEN aan vrienden of familie?  Dat ik me erg op mijn gemak voel binnen het bedrijf. Natuurlijk, er is overal wel eens wat, ook bij ons, maar ik stap ’s morgens met een blij gevoel mijn kantoor binnen en dat zegt genoeg toch?

Waarom zou je VEENHUIZEN aanbevelen als werkgever? Als je onze club komt versterken, kom je terecht in een team met gezellige en collegiale mensen en krijg je de kans om je te ontplooien! Wie wil dat nou niet?

crossmenu