"Ik vond het gelijk leuk dat ik deel mocht gaan uitmaken van dit warme, gezellige en professionele bedrijf met leuke collega’s.."

september 2021

Leuk dat jij deze keer wat over jezelf wilt vertellen Agnes, steek maar van wal.... Ik ben Agnes van Uffelen, 54 jaar geleden geboren in Nijmegen en inmiddels al hele lange tijd woonachtig op de Veluwe, lekker op fietsafstand van Veenhuizen. Ik ben getrouwd met Evert en wij hebben samen twee kids; Kevin (23 jaar) en Charlotte (19 jaar). In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig en dan het liefst buiten in de natuur. Ik probeer drie keer per week hard te lopen. Ook wandel en fiets ik graag.

Wat is jouw functie? Ik ben administratief medewerkster bij de firma.

Wat wilde je als kind eigenlijk worden? Ik wilde graag het leger in, maar mijn paps was het daar niet helemaal mee eens. Hij had zelf veel ervaring en dacht dat dit niets voor zijn dochter zou zijn.... Denk dat hij daar uiteindelijk wel gelijk in heeft gekregen 😊. Ook wilde ik apothekersassistente worden. Wat kan het toch anders lopen.

Wanneer ben je bij Veenhuizen gaan werken? Ik ben in juni 2017 in dienst gekomen. Via een tip van een vriendin heb ik gesolliciteerd op de vacature welke op Facebook stond en sindsdien ben ik lid van het Veenhuizen team.

Wat was je eerste indruk van het bedrijf of misschien kende je het als inwoner van Voorthuizen al? Omdat ik in Voorthuizen woon kende ik het bedrijf en een aantal medewerkers inderdaad al wel een beetje. Ik vond het gelijk leuk dat ik deel mocht gaan uitmaken van dit warme, gezellige en professionele bedrijf met leuke collega’s.

Wat vind je het leukst aan je werk? De uitdaging om elke week mijn werkzaamheden, als parttimer, (voor mijn gevoel) weer goed af te ronden.

Kun je ons vertellen wat jij zoal doet op een werkdag? Zeker! Ik heb een heel veelzijdige functie. Onder andere verzorg ik de facturatie, doe ik de bankboekingen en debiteuren beheer. Ook beantwoord ik af en toe de binnenkomende telefoontjes en ontvang ik gasten aan de receptie (dit alleen bij afwezigheid van onze receptioniste).

Waarom is Veenhuizen meer dan een servicebedrijf volgens jou? Nou... een 24/7 bedrijf met kennis op meerdere vlakken; Food, Bakery, Cool, Climate en Service. Hoe mooi is dat!?

Nog andere leuke wetenswaardigheden m.b.t. je baan? Zeker, ik ben laatst gevraagd om, samen met mijn collega Arjen, de functie van vertrouwenspersoon binnen de firma te gaan vervullen. Ik voelde me toch wel een soort van vereerd. Ik heb de cursus gevolgd en heb de functie aanvaard.

Tot slot, nog even nieuwsgierig... wat vertel je over je baan aan vrienden en bekenden? Ach... eerlijk is eerlijk... zoals overal is het bij ons ook wel eens wat, maar bij dit mooie bedrijf zou ik heel graag tot aan mijn pensioen willen blijven werken, dat zegt genoeg toch? Want bovenal is het een leuk, ietwat uit de kluiten gegroeid, familiebedrijf waar je met veel plezier kunt werken.

crossmenu