MIWE inspiratie opdoen tijdens 24-uurs online event...

december 2020

In de bakkerijsector is MIWE al jarenlang een gevestigde naam. MIWE is een betrouwbare partner voor oventechniek en uiteraard ook voor de (rem)rijskasten. Wij zijn heel trots dat we dit merk in Nederland mogen vertegenwoordigen en niet zonder succes. In 2020 hebben wij bij diverse bakkers in Nederland MIWE bakkerij apparatuur mogen plaatsen.

Ook voor 2021 staan er al weer mooie projecten op de planning. Samen met de andere divisies (Food, Cool, Climate) van Veenhuizen richten wij ook complete bakkerijen in. Van de oven, tot aan de koelvitrine en van de koel- & vriescel tot aan de airco-units. Onze commercieel adviseurs Gerard Wermelink en Tijs van Bragt adviseren graag persoonlijk over alle mogelijkheden van MIWE ovens / het inrichten van de complete bakkerij.

Op 2 februari a.s. organiseert MIWE een online beurs. Tijdens dit online event kan er inspiratie opgedaan en MIWE apparatuur "ervaren" worden, comfortabel vanuit huis! Interesse? Schrijf je op tijd in voor het live evenement op 2 februari 2021: https://lnkd.in/gky78rK

crossmenu