"Het geeft mij een goed gevoel om te helpen, privé én zakelijk"...

oktober 2021

Hoi Ahmet, wat leuk dat je wat vragen wilt beantwoorden. Vertel eens iets over jezelf… Ik ben gelukkig getrouwd met Ozgul en vader van 4 mooie kinderen. Ecrin (16), Ravza (15), Orhan (10) en Salih (7). In mijn vrije tijd sport ik graag. We hebben een klein groepje waar we regelmatig mee voetballen.

De wereld veranderen begint bij jezelf! Ik help graag mensen die het minder hebben. Ik deel dit niet graag, maar wil wel een inkijkje geven. Afgelopen jaar hebben we ons vooral ingezet voor kinderen die een huidaandoening hebben in een zeer ernstige vorm (lupus). Deze kinderen hebben medicatie nodig en daar dragen we aan bij. Het geeft mij een goed gevoel om te helpen. Ook dit jaar gaan we weer door met helpen en delen. Hoe meer bewustwording, hoe beter de wereld. Alle kleine beetjes helpen toch? Ik nodig iedereen uit, kijk om je heen! Je zult vast ook een steentje (kunnen) bijdragen aan een betere wereld….

Wat mooi dat jullie je zo inzetten voor de medemens Ahmet en dank voor dit inkijkje in jouw privé leven.

Terug naar het werk, wat doe jij precies binnen Veenhuizen? Ik ben werkzaam als 1e monteur binnen Veenhuizen. Dagelijks help ik klanten die problemen hebben met hun installaties. Eén van mijn taken is ook het technisch ondersteunen van collega’s, zodat ze ook weer verder kunnen met het oplossen van een storing. Ik communiceer met de binnendienst, zodat klanten snel en efficiënt worden geholpen. Het geeft mij een goed gevoel om te helpen en te ondersteunen. Samen zijn we sterk!

Werk je al lang als monteur? Ik werk al 22 jaar als monteur, waarvan alweer 14 jaar bij Veenhuizen. Hiervoor heb ik 7 jaar gewerkt bij een bedrijf die voornamelijk koeltechnische werkzaamheden uitvoeren voor supermarkten.

Heb je een specialisme? Storingen analyseren en oplossen.

Hoe zou je de sfeer binnen jullie team omschrijven? Ik ben in 2007 begonnen bij een familiebedrijf. Toen ik in dienst kwam bestond ons team uit 15 collega's. Ondanks dat we flink gegroeid zijn (> 100 collega's) , heb ik dit gevoel altijd kunnen vasthouden en ik proef dit ook binnen het team. We werken samen aan 1 doel: klantgericht werken! Ik werk samen met gezellige collega’s in een prettige werkomgeving. Elke nieuwe collega is dan ook van harte welkom in onze grote "familie Veenhuizen".

Van welke werkzaamheden krijg jij energie? Het oplossen van storingen (vooral de meest complexe). Mijn doel is om dit altijd in één keer op te lossen. Dit waarderen klanten enorm!

Welk onderdeel van je werk vind je heel leuk en wat vind je minder? Elke dag is anders, dat vind ik leuk aan mijn werk. Voor elke (werk)opdracht kom ik bij een andere klant en bij een andere storing. Het is altijd weer een uitdaging om mijn werk netjes af te leveren, zoals ik het voor ogen had.

Wat ik minder prettig vind, is dat ik wel eens op locaties kom waarbij het niet schoon en netjes is, dat heeft niet mijn voorkeur.

Je hebt dagelijks contact met verschillende klanten, wat vind jij belangrijk bij dit contact? Het belangrijkste van klantcontact is verbinden. Klanten vertrouwen mij, waardoor ik met alle energie en creativiteit een oplossing vind.

Waar kunnen we jou vinden buiten het werk? Oftewel; waar word je blij van? Thuis! Om precies te zijn aan de rechterkant van de bank. Ik ben graag thuis met mijn gezin.

Tot slot… Beschrijf jezelf in drie woorden. Creatief, analytisch en oplossingsgericht.

crossmenu